Kissa säikähti vesiletkua – ei arvannut mihin lennähtäisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun ihminen pelästyy jotain oikein todenteolla lihakset saattavat näpsähtää ja ihminen liikahtaa hallitsemattomasti säikähtämisen vuoksi. Yleensä myös aivot menevät hetkeksi lukkoon yllättävän tilanteen seurauksena, minkä vuoksi suusta ei yleensä kuulu mitään järkevää vaan sen sijaan ihminen päästää hillittömän kiljaisun tai alkaa haukkomaan henkeään.

Rumble-sivustolla on julkaistu hauska video kissasta, joka saa kokea tämän oikein kantapään kautta pelästyttyään vesiletkua. Videolla näkyy, miten kissa oli kiinnostunut uima-altaasta ja istuskeli sen reunalla. Kissan taakse ilmestyi nainen vesiletku kädessään. Nainen laittoi vesiletkun päälle, mikä sai kissan säikähtämään.

Kissa hyppäsi hulvattoman loikan ilmaan pelästymisen vuoksi ja putosi suoraan uima-altaaseen. Kissa ei näyttänyt pitävän vedestä ollenkaan ja sai itsensä nostettua sieltä välittömästi pois paniikinomaisin liikkein. Onneksi tästä pudotuksesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Katso video tästä.