Madonnan esitys pahasti pieleen – putosi rajusti lavalta Brit Awardseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonna tunnetaan julkisuudessa räväkkänä naisena, joka tykkää yllättää ja kohauttaa. Grammy Awards -gaala ei ollut poikkeus, sillä nainen varasti valokuvaajien huomion punaisella matolla esitellen takapuoltaan. Nyt Madonna on joutunut tukalaan tilanteeseen Brit Awards -gaalassa.

Hän nimittäin putosi rajusti lavalta kesken Living for Love -kappaleensa esittämisen. Madonnan selässä ollut viitta vetäisi hänet portailta taaksepäin, ja Madonna putosi noin puolentoista metrin matkan. Poptähti ei ole enää mikään nuori, joten pudotuksessa olisi voinut käydä huonosti.

Myöhemmin Madonna kertoi, että viitan olisi tullut irrota, kun tanssijat vetivät sitä irti. Hän myös vakuutti olevansa kunnossa.

Madonnan takapuolesta viime viikolla ikuistetut valokuvat ovat levinneet nyt sosiaalisessa mediassa. Kuvat paljastivat, että Madonna sai vähän lisätukea vyöstä, joka nosti tähden takapuolen ylös antaen terhakan vaikutuksen. 56-vuotiaan tähden kasvot näyttävät lähikuvassa myös todella työstetyiltä.