Olivia Wilde säikäytti: ”Tältä näytän ilman photoshopia!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Olivia Wilde on julkaissut kauhistuttavia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Kuvissa esiintyvä neitokainen on meikattu The Lazarus Effect -kauhuelokuvan roolia varten. Hirviömäinen maskeeraus on etevästi tehty ja kuvat saavat ihokarvat nousemaan pystyyn.

Painajaismaisten kuviensa kuvauksissa Wilde vitsaili, että hän halusi faniensa tietävän, miltä hän näyttää luonnollisena ilman photoshoppia. Näyttelijättären uusi kauhuelokuva tarjoaa varmasti jännitystä katsojilleen, sillä kaunottaren kauhistuttava meikki jo riittää pelästyttämään.

Daily Mail -lehden mukaan The Lazarus Effect saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 27. helmikuuta. Wilden maskeerauksen perusteella voisi päätellä, että kauhuelokuvien ystävät tulevat saamaan leffalta kaipaamansa pelon ja jännityksen tunteen.