Axwell & Ingrosso ja Studio Killers Ruisrockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Axwell & Ingrosso on DJ-artistien Axwellin ja Sebastian Ingrosson yhteiskokoonpano, jonka Suomen ensiesiintyminen koetaan ensi kesänä Ruisrockissa. Swedish House Mafiasta tutut miehet tarjoilevat EDM-tanssibileet ja maistiaisia tulevasta albumistaan, jonka viimeisin single on Something New.

Yhdysvalloista Turkuun saapuu tämän hetken kuumimpiin hiphop-nimiin lukeutuva A$ap Rocky, joka julkaisi tammikuussa odotetun singlensä Lord Pretty Flacko Jodye 2 (LPFJ2). Artistin vuonna 2013 ilmestynyt debyyttialbumi Long. Live. ASAP –nousi Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi.

Viime kesänä maailman ensi-esiintymisensä Ruisrockissa tehnyt animaatioyhtye Studio Killers palaa Ruissaloon. Viime vuonna yhtyeen visuaalinen show veti Telttalavan ääriään myöten täyteen. Tänä vuonna listakärjet maailmalla valloittanut yhtye nähdään vielä tilavimmissa puitteissa Ruisrockin Rantalavalla illan hämärtyessä.

Kotimainen kattaus täydentyy neljän ajankohtaisen artistin voimin. Reino Nordin tuo saareen letkeää tunnelmaa kahden tunnin setillään, jossa yhdistyy sekä Bongo Rockin DJ-show että The Rhinos -livekokoonpanon jamitus. Näyttelijänäkin tunnettu muusikko julkaisi viime vuoden lopulla kolmannen kokopitkän albuminsa Bongo Rock.

Niin ikään erikoispitkän setin heittää rap-yhtye Aivovuoto, joka tuo mukanaan festarille Tuuttimörön ja DJ Kridlokkin. Yhtye julkaisi juuri jälkimmäisen, eli myös Khidinä tunnetun artistin kanssa yhteislevyn Se tuli televisiosta/Sushi driveby. Satellite Stories saapuu Ruissaloon uuden Vagabonds-albuminsa kanssa. Uusi laulaja-lauluntekijä Aurora nähdään ensi kertaa Ruisrockissa Kadotaan kaupunkiin -debyyttinsä kanssa.