Cheek teki Emma-historiaa: ”Kaikkkien aikojen nuorin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin hiphop-tähti Cheek palkittiin juuri Emma-gaalassa Erikois-Emma -palkinnolla. Hän on kaikkien aikojen nuorin palkinnon saanut artisti. Aiemmin tänä iltana hänen Äärirajoille-videonsa palkittiin Vuoden musiikkivideona.

– Cheek on valloittanut suomalaiset areenat. Tavastian ja Ruisrockin lisäksi myös Olympiastadionin kahdesti. Cheek on osoittanut, että myös suomalainen artisti voi täyttää Olympiastadionin ja vieläpä ulkomaisia tähtiä paremmin, palkinnon luovuttanut Juhani Merimaa perusteli Erikois-Emma -palkintoa.

Emma Gaala 2015 palkitsee tänään tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Näistä kaksi on yleisöäänestyksiä. Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia saivat Kasmir ja Haloo Helsinki!, joille kerääntyi peräti kuusi Emma-ehdokkuutta. Lisäksi Janna, JVG, Kasmir ja Robin ovat ehdolla viidessä eri kategoriassa.