Taapero otti musiikin tosissaan – parodiaversiossa rajumpi meno

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat ihania tanssiessaan ja laulaessaan. Ne tuntevat musiikin rytmin pienestä pitäen ja yleensä nauttivat siitä ja haluavat liikkua musiikin tahtiin. Nyt eräs tunteella musiikkiin suhtautuva taapero on saatu tallennettua hauskalle videolle.

Lapsi on mennyt laulavien naisten taakse, minkä ansiosta se saakin kunnolla tilaa eläytyä musiikkiin. Naisilla näyttää olevan jonkinlainen virren veisaus, kuorolaulu tai yhteislaulu meneillään ja lapsi näyttää nauttivan musiikista täysin rinnoin.

Naiset näyttävät melko rauhallisilta laulaessaan, mikä antaa katsojalle jo jonkinlaista osviittaa siitä, että lapsen liikkeet ovat olleet tilanteeseen nähden hiukan yliampuvia.

Videon taustalle on laitettu mahtava elektroninen dubsteptyylinen kappale, johon taaperon liikkeet sulautuvat täydellisesti. Tämä lapsi on luotu reiveihin, siitä ei ole epäilystäkään. Toinen vaihtoehto on, että hänestä kasvaa intohimoinen yhteislaulujen tulkitsija.