Vin Diesel saa lapsen – Furious 7 -elokuvan ensi-ilta siirtyy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toimintaelokuvien ykköstähtenä tunnettu näyttelijä Vin Diesel on ilmoittanut, ettei voi osallistua Abu Dhabissa järjestettyyn Furious 7 -elokuvan ensi-iltaan, sillä Dieselin perheeseen on tulossa perheenlisäystä.

Paloma Jimenezin ja Vin Dieselin lapsen laskettu aika on lähellä ensi-illan päivämäärää, joten mies päätti jättäytyä tapahtumasta pois ja olla vaimonsa kanssa. Spektaakkelimaista ensi-iltaa suunnitellut tiimi on ollut näreänä siitä, että Diesel piti vauvauutiset salassa ja paljasti pois jättäytymisensä vasta viime hetkillä.

Universal Pictures -elokuvayhtiö päätti perua Abu Dhabin ensi-illan ja siirtää sen Los Angelesiin, jotta Diesel pääsisi osallistumaan tapahtumaan. Elokuvayhtiön edustajat ovat kertoneet, että tapahtuman siirtäminen Los Angelesiin on sujunut hyvin ja koko tuotantotiimi on ollut iloinen Vin Dieselin vauvauutisista.

Elokuvan fanit Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ovat varmasti pettyneitä, että mahtipontinen ensi-ilta peruuntui, mutta toisaalta Diesel teki oikean päätöksen jäädessään Yhdysvaltoihin, sillä lapsen syntymä päihittää mennen tullen elokuvien ensi-illat.