Claudia Romani ennustaa nyt ottelutuloksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Taannoin Claudia pätevöityi lisäksi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee parhaillaan maailman seksikkäin.

I pronostici di www.sportnotizie24.it cosa ne pensate? #claudiaromani #sexypronostici #calcio #soccertips #soccer #InterFiorentina #fiorentina #inter #italiansdoitbetter

Kuva, jonka Claudia Romani (@claudia_romani) julkaisi

Nyt Claudia Romani on ryhtynyt ennustamaan jalkapallo-ottelujen tuloksia hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Näyttävä kaunotar nimittäin julkaisee tulokset alusvaate- ja bikinikuviensa yhteydessä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.