Hotelliarvostelu vailla vertaa: ”Vaimoni ja hänen pomonsa viihtyivät hyvin”

Matkailu · Annukka Heikkilä

Eräs mies arvosteli hotellin korkein arvosanoin Google+ -palvelussa, koska sai hotellin hyvän dokumentoinnin avulla vaimonsa kiinni pettämisestä. Miehen vaimo oli nautiskellut mukavasta ajasta hotellissa pomonsa kanssa.

hotelliarvostelu28022015

Aviomies arvosteli hotellin viiden tähden arvoiseksi Google+ -palvelussa ja kertoi palvelun käyttäjille, mitä hänen kohdallaan oli tapahtunut. Miehen vaimo oli ollut pomonsa kanssa nauttimassa hotellin antimista. He olivat juoneet baarissa ja syöneet hyvin, harrastaneet miehen mukaan seksiä, makoilleet kylpyammeessa ja levänneet luksussängyssä.

Mies kertoo arvostelussaan, että hän ei voi kuitenkaan olla aivan varma, saiko parivaljakko tarpeeksi vastinetta hänen rahoilleen, joilla yöpyminen oli maksettu. Mies ei siis osannut vastata hinta-laatusuhdetta koskevaan kysymykseen. Hotelli sai kuitenkin mieheltä täydet pisteet dokumentoidessaan vaimon ja pomon jokaisen aktiviteetin, ostoksen ja kuitin erinomaisesti.