Realitysarjalle halutaan jatkoa – Kardashianit tienaamassa 80 miljoonaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keeping up with the Kardashians -realitysarja on yksi Yhdysvaltojen seuratuimmista realitysarjoista. Kuuluisien Kardashianien elämään perustuva tositv-sarja on koukuttanut miljoonia katsojia ja nyt E!-televisiokanavan kerrotaan neuvotelleen sarjan jatkosta perheenjäsenien kanssa.

Julkisuudessa on supistu, että perhe tulisi nettoamaan neljästä seuraavasta tuotantokaudesta 100 miljoonaa dollaria. TMZ -viihdesivusto on kuitenkin hiljattain vahvistanut, että oikea summa on 80 miljoonaa dollaria. Euroissa perhe tienaisi hulppeat 71,5 miljoonaa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko perheenjäsenet hyväksyneet tarjouksen. Kardashianit ovat kertoneet, että he ovat niin tottuneita sarjan kuvaamiseen, etteivät he enää edes muista aikaa ennen sitä. Voisi olettaa, että Kardashianit tarttuvat tarjoukseen ja heidän elämäänsä päästään seuraamaan realitysarjan muodossa vielä seuraavan neljän tuotantokauden edestä.