Nolo yhteensattuma – Kim Kardashian ja Rita Ora lähes samassa asussa gaalaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Madonnan kunniaksi järjestettiin torstaina suuret kekkerit lontoolaisessa ravintolassa. Juhliin oli kutsuttu suuri määrä maailmanluokantähtiä ja paparazzit olivat piirittäneet juhlapaikan ympäristön kuvien toivossa.

Splash
Splash

Juhlijoiden joukosta paparazzit onnistuivat pongaamaan nolon yhteensattuman. Poptähti Rita Ora nimittäin saapui bileisiin samanlaisessa mekossa kuin realitytähti Kim Kardashian. Neitokaiset olivat pukeutuneet muhkeisiin turkistakkeihin ja yhteensattuma paljastui yökerhon sisätiloissa.

Ora ja Kardashian olivat molemmat päätyneet samanväriseen vaaleaan lateksimekkoon. Ritan mekko oli aavistuksen verran paljastavampi kuin Kimin, mutta vierekkäin ollessaan naiset olivat kuin kaksi marjaa asuineen.

Nolosta asumokasta johtuen tähtöset välttelivät kuvaajia ja Rita Ora lopulta poistui yökerhosta verhoutuen suureen sinertävään turkkiinsa. Tyylimokasta huolimatta mekko oli kauniin näköinen molempien päällä.