Kalavaleet jäävät toiseksi – mies saalisti 120-kiloisen kaksimetrisen vonkaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet maalle joko kalastajien onkimana tai vesien mukana huuhtoutuneista merieläimistä, jotka ovat herättäneet maailmanlaajuista huomiota kokonsa tai muuten erikoisen ulkonäkönsä ansiosta. Tuore Italialainen kalasaalis kuitenkin saattaa muut vastaavanlaiset viimeaikaiset tapaukset häpeään.

Dino Ferrari -niminen kalastaja onnistui pyytämään Po Deltassa jättiläismäisen monnin. Kokoa kalalla oli hurjat 2,66 metriä ja painoa yli 120 kiloa. Daily Mirror -lehden mukaan on mahdollista, että kyseessä on kaikkien aikojen suurin kalastajan saaliiksi päätynyt monni.

Monnien tiedetään voivan kasvaa jopa lähes nelimetrisiksi, mutta yli 1,9 metrin pituiset yksilöt ovat erittäin harvinaisia. Dino Ferrari kertoi GrindTV-sivustolle kamppailleensa kalan kanssa jopa 40 minuuttia. Dinon veli kuvasi miehen jättisaaliin kanssa, minkä jälkeen miehet vapauttivat monnin takaisin veteen.