Mies vaihtamassa nimensä Buzz Lightyeariksi – upeasta syystä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sam Stephens kerää rahaa lasten syöpää tukevalle CLIC Sargent -hyväntekeväisyysjärjestölle. Jos hän saa kerättyä tavoittelemansa summan, hän on valmis muuttamaan nimensä Toy Story -piirroselokuvasta tutun astronauttilelun mukaan Buzz Lightyeariksi.

Devonin Bidefordista kotoisin oleva 26-vuotias Sam Stephens kerää rahaa lasten syövän hoitamista tukevalle hyväntekeväisyysjärjestölle CLIC Sargentille. Stephensin tavoitteena on kerätä 2.000 puntaa, ja hän on antanut ihmisille monia hyviä syitä hyväntekeväisyyskohteen lisäksi, miksi nyt olisi oikea hetki löysätä lompakon nyörejä.

Kuva: Disney
Kuva: Disney

Stephens kerää rahaa Just Giving-sivustolla ja kertoo aikovansa juosta Brightonissa maratonin pukeutuneena Buzz Lightyear -hahmoksi kerättyään 500 puntaa. Jos hän saa kerättyä 750 puntaa hän antaa lahjoittajien koristella hänen takapuolensa maratonia parten. Jos Stephens kerää 1.250 puntaa, hän ottaa piirroshahmoa esittävän tatuoinnoin ihoonsa. Miehen kerätessä hänen tavoittelemansa 2.000 puntaa hän muuttaa nimensä Buzz Lightyeariksi.