Poliisi odottamattomassa takaa-ajossa – laamat pitivät pilkkanaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonan paikallisuutisissa nähtiin jännittävä takaa-ajo, johon osallistui suuri määrä poliiseja, eläintensuojeluviranomaisia ja muita vapaaehtoisia. Kaksi laamaa oli onnistunut livahtamaan aitauksestaan ja ne olivat lähteneet juoksentelemaan liikenteeseen.

Takaa-ajoa oli saapunut seuraamaan ABC15-uutiskanavan helikopteri, jonka avulla kotikatsomo pystyi seuraamaan operaatiota suorana lähetyksenä televisioistaan. Laamojen takaa-ajo aiheutti suuren kohisemisen Twitterissä ja ihmiset kommentoivat jännittyneinä tilanteiden etenemistä.

Laamojen kiinniottaminen ei ollut helppoa, sillä nopealiikkeisiä eläimiä ei onnistuttu kaappaamaan autojen avulla, eikä perässä juosten. Aina, kun joku operaatioon osallistuneista pääsi eläinten lähelle, tekivät ne äkkiliikkeen ja pinkaisivat karkuun.

Lähetystä seuranneiden mielestä laamojen takaa-ajoa oli koomista seurata. Karkulaiset saatiin lopulta kiinni ja ne päätyivät takaisin aitaukseensa. Takaa-ajon seurauksena laamoista tuli nettisensaatioita sosiaalisessa mediassa.