Disneylandissa raju tulipalo – näiden kuvien ottaminen yritettiin estää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Anaheimissä sijaitsevassa Disneylandissa syttyi viime yönä Suomen aikaa raju tulipalo. Tuli lähti irti maailmankuulun It’s A Small World -veneajelun lähtöpisteestä. Tällä hetkellä epäillään, että tulipalo olisi saanut alkunsa ilotulitteesta noin kello 21.15 aikaan.

Splash
Splash

Tuli ehti levitä rakennukseen laajalle ja sen sammuttaminen kesti 45 minuuttia. Anageimin palokunta oli paikalla noin 10 minuutissa hälytyksestä. Disneylandin henkilökunta ryhtyi evakuoimaan aluetta heti, kun tulipalo huomattiin.

He yrittivät myös estää ihmisiä kuvaamasta mitä alueella tapahtui, Splash News raportoi. Kuvatoimiston mukaan henkilökunta yritti huitoa kameroiden edessä käsillään ja muun muassa sateenvarjoilla. Kukaan ei loukkaantunut.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash