Kansainvälinen blogijulkkis hehkuttaa suomalaista uutuustuotetta: ”Pieni laite auttaa paljon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Yepzon lanseerasi taannoin kansainvälistäkin huomiota saaneen samannimisen laitteen, joka paikantaa muun muassa lapsia ja muistisairaita nopeasti ja tarkasti. Läheiset saavat tarkistettua sijainnin kätevästi älypuhelimella. Nyt Yepzon on saanut positiivista huomiota myös Virossa.

estellaelisheva01032015b
Estella Elisheva

Huippusuosittu kahdeksanvuotias virolainen lapsimalli Estella Elisheva ja hänen äitinsä käyttävät nimittäin Yepzonia. Estellan äiti on huippusuosittu blogijulkkis Helena-Reet Ennet, jolla on sosiaalisessa mediassa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa. Äiti haluaa tietää missä perheen tyttäret liikkuvat, ja siihen hän käyttää Yepzonia.

– Minulle on erittäin tärkeä tietää missä lapseni liikkuvat ja että he ovat turvassa. Nuorempi tyttäreni Ivanka Shoshana on autistinen, joten hän tarvitsee enemmän huomiota ja häntä täytyy seurata koko ajan. Koskaan ei tiedä mitä hänellä tulee mieleen. Tavallisesti hän ei ole koskaan yksin, mutta silti on tärkeä tietää missä hän kulloinkin on. Olen aina huolissani, Helena-Reet Ennet kertoi Staralle.

– Yepzonin valkoinen laite auttaa minua kovasti. Ihmisiä voi seurata myös heidän älypuhelimensa avulla, mutta se ei onnistu, jos puhelin on kiinni. Yepzon on aina päällä ja lapsen taskussa häntä voi seurata koko ajan. Näen tytärteni sijainnin aina kartalla. On hienoa, että näin pieni laite auttaa niin paljon.

Kolmen vuoden ajan malliuraa tehnyt Estella Elisheva on poseerannut urallaan muun muassa kosmetikkkamainoksissa ja lehtien kansikuvissa sekä lanseerannut oman Elisheva & Shoshana -neulemerkkinsä. Äitinsä jalanjäljillä myös Estella on noussut huippusuosituksi sosiaalisessa mediassa.