Suloinen duetto – isä ja tytär lauloivat Postimies Paten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny O’Farrell on julkaissut YouTube-kanavallaan hellyttävän videon, jossa hän laulaa tyttärensä kanssa Postimies Pate -piirretyn tunnuslaulun. Videon alussa Johnny kysyy tyttäreltään Lyra Maelta, että eikö hän sittenkin haluaisi laulaa lasten Frozen -nimisestä animaatioelokuvasta tutun Let It Go -kappaleen.

Tytär on varma valinnastaan ja sanoo isälleen useaan otteeseen, että lauluvalinta on Postimies Pate ja siinä pysytään. Isä ja tytär aloittavat laulun ja Lyra Mae koittaa pysyä isänsä Johnnyn kitaran säestämässä tahdissa mukana. Tytär lopettaa aina isänsä aloittamat säkeet ja hurmaava parivaljakko saa vietyä esityksensä kunnialla loppuun, vaikka Lyra Maen keskittyminen meinasikin lopussa herpaantua.