Lady Gaga hyppäsi hyiseen järviveteen – kuvat leviävät netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ryan Murphyn ja Brad Falchukin luoma American Horror Story on säikytellyt katsojia Yhdysvalloissa FX-kanavalla ja Suomessa Subin ohjelmistossa. Suositun antologiasarjan neljäs tuotantokausi päättyi Yhdysvalloissa tammikuussa, ja seuraavan kauden uudeksi tähdeksi kiinnitettiin äskettäin poptähti Lady Gaga.

Profiiliaan merkittävästi viime viikkoina nostanut laulajatähti yllätti monet esiintymällä Grammy-gaalassa, sillä hän esitti todella huikean laulukimaran. Tänään Lady Gaga on kunnostautunut hyppäämällä hyiseen ja jäiseen veteen Chicagossa, jossa järjestettiin The Polar Plunge -niminen talvitempaus.

Lady Gaga ja American Horror Story -televisiosarjan Ryan Murphy ovat aikaisemminkin tehneet yhteistyötä, sillä tähden musiikkia on kuultu miehen luomassa Glee-sarjassa sen päähenkilöiden esittämänä. Lady Gaga on näytellyt aikaisemmin Robert Rodriguezin elokuvissa Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For, ja hän on vilahtanut myös Sopranos-televisiosarjassa.