Nainen oksensi Fifty Shades of Grey -näytöksessä – elokuvateatteri tyhjennettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivänä ensi-iltansa saanut Fifty Shades of Grey -elokuva nousi nopeasti menestykseksi, mutta ihmisillä on ollut siitä todella eriäviä mielipiteitä. Nyt eräässä ensi-illassa nainen oksensi kaikki sisällään olleet nesteet ulos ja näytös jouduttiin keskeyttämään hajun ja sotkun vuoksi.

Milton Keynesissä sijaitseva Cineworld Cinema -niminen elokuvateatteri täyttyi ystävänpäivänä rakastuneista pariskunnista, jotka tulivat katsomaan uutta eroottista Fifty Shades of Grey -elokuvaa. Heidän harmikseen samaan näytökseen tuli myös eräs humalassa ollut nainen.

Milton Kaynes -nimisen paikallislehden mukaan nainen oli alkanut kesken elokuvan oksentamaan ympärilleen hallitsemattomasti ja saliin levinnyt voimakas haju pakotti elokuvateatterin keskeyttämään näytöksen. Elokuvateatterin sali oli tyhjennetty kesken elokuvan kaikista asiakkaista ja humalainen nainen oli myös kannettu ulos.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Fifty Shades of Grey -elokuvan näytös ei sujunut ongelmitta. Elokuvanäytöksissä on sattunut oksentamisen lisäksi aiemmin uutisoitu pahoinpitely ja tapaus, jossa eräs nainen laitettiin käsirautoihin masturboidessaan elokuvan aikana.