Suomalaismies matkusti vuoden – tuloksena upea kuvasarja

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen viime vuosina turistimatkalla ollut tietää, että nykyisin otetaan enemmän valokuvia kuin koskaan aikaisemmin. Turistit kuvaamassa toisiaan on erittäin yleinen näky, mutta harva kuitenkaan kuvaa juuri sitä. Lee Kasemets teki kuitenkin toisin.

Lee Kasemets
Lee Kasemets

Kasemetsin verkossa julkaistussa kuvasarjassa nähdään turisteja, jotka ovat ottamassa valokuvia toisista turisteista. Kuvia on ikuistettu neljällä eri mantereella vuoden kestäneen matkan aikana. Katso kaikki kuvat tästä.

– Tässä on sarja hellyttäviä, huvittavia ja kummallisia valokuvia turisteista keskellä kaikkein lajityypillisintä puuhaansa eri puolilla maailmaa, Lee Kasemets itse kertoo kuvistaan.

Lee Kasemets
Lee Kasemets