Uusi some-tietopeli koukuttaa – sinussa mestariainesta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Helppokäyttöinen ja hauska Trivia Crack -tietopeli on kasvattamassa suosiotaan. Lyhyessä ajassa peli on onnistunut koukuttamaan yli 100 miljoonaa pelajaa Yhdysvalloissa, ja nyt Euroopan valtaus on alkanut.

Pelin idea on käytännössä sama kuin tutussa Trivial Pursuit -pelissä. Lautapelin sijaan Trivia Crackia pelataan verkossa. Kysymysten vaikeustaso vaihtelee, sillä muut pelaajat voivat ehdottaa peliin uusia hauskoja kysymyksiä. Pelin ylläpitäjä tarkistaa ehdotukset ja hyväksyy ne, mikäli vastaukset ovat paikkaansa pitäviä.

Vastassa on hassujen kysymysten monipuolinen kirjo, johon vastaaminen voi olla helppoa tai lähes mahdotonta. Pelaaja voi haastaa pelissä omat some-ystävänsä tai pelata tuntemattomia vastaan. Tietopelien ystävälle Trivia Crack on varmasti loistavaa ajanvietettä ja peliä pelaamalla voi näppärästi myös sivistää itseään. Peliin on mahdollista osallistua Facebookin kautta tai lataamalla sovelluksen puhelimeensa. Pelisovellus on saatavissa Android-puhelimiin ja iPhoneihin.