F1-mestari Lewis Hamiltonista poptähti?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kilpa-autoilijana ja Formula 1 -sarjan kaksinkertaisena maailmanmestarina tunnettu Lewis Hamilton on pitkään haaveillut musiikkiurasta. Nyt mies on päättänyt pistää rattaat pyörimään ja hän on lähestynyt hiphop-moguli Jay-Z:ta demonsa kanssa.

The Sun -lehden mukaan 30-vuotias Hamilton on pitkään työstänyt kappaleita ammattilaisten avustuksella ja nyt miehestä on viimein hiottu taidokas laulaja. Miehen haaveena on saada levytyssopimus Jay-Z:n omistaman Roc Nation -levy-yhtiön kanssa.

Lähipiirin mukaan Lewis viettää kaiken vapaa-aikansa levytysstudiossa. Mies on palkannut musiikkialan parhaimmat valmentajat koulimaan hänestä poptähden ja nyt vaikuttaisi siltä, että mies on valmis kokeilemaan siipiään musiikin parissa.

Monet toivovat, että kylmähermoisen kilpa-autoilijan pinnan alta paljastuu musikaalinen luonnonlahjakkuus. Jotta Lewis voisi menestyä tavoittelemallaan uralla, on hänen oltava lahjakas. Muuten odotettavissa on rahan varaan rakennettu ura, josta todennäköisesti tulee vain kallis floppi. Aika näyttää onko F1-tähdestä myös poptähdeksi.