Stara Lewis Hamilton

Viihdeuutiset

Lewis Hamilton auto-onnettomuudessa Monacossa – 2,1 miljoonan ökyautolla!

Formulatähti Lewis Hamilton on kolaroinut 2,1 miljoonan euron arvoisella Pagani Zondalla Monacossa ollessaan. Onnettomuus tapahtui tiistaina aamuyöstä ja Hamilton myönsi, että rankalla juhlimisella oli ollut osuutta asiaan.

Daily Mail -lehden mukaan Lewis menetti urheiluautonsa hallinnan ja hän törmäsi kolmeen pysäköityyn autoon Monacon keskustassa. Hamilton puhallutettiin onnettomuuspaikalla ja viranomaisten mukaan hän ei ollut humalassa.

Lewis tunnusti, että hänen keskittymisensä oli herpaantunut väsymysen takia, sillä hän oli viettänyt aiemmat päivät rankasti juhlien. Mies julkaisi myöhemmin Intagramissa viestin faneilleen ja hän vakuutti olevan kunnossa. Oli onni onnettomuudessa, että kukaan ei loukkaantunut rytäkässä.

Dear TeamLH, just wanted to let you know why things have been quiet on social media the past few days. I’ve not been well with a fever but I also had a road accident in Monaco on Monday night. Whilst ultimately, it is nobody's business, there are people knowing my position that will try to take advantage of the situation and make a quick buck. NO problem. Nobody was hurt, which is the most important thing. But the car was obviously damaged and I made very light contact with a stationary vehicle. Talking with the team and my doctor, we decided together that it was best for me to rest at home and leave a day later. But i am feeling better and am currently boarding the plane to Brazil. However, I am informing you because I feel we all must take responsibility for our actions. Mistakes happen to us all but what's important is that we learn from them and grow. Can't wait for the weekend Brazil🙌🏾 Bless Lewis

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi

#TBT With Bae, enjoying the view. 😄😍🔥 #760LH #AMGPower #V12Beast #1of1

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi

Viihdeuutiset

Lewis Hamiltonilla sutinaa supermallin kanssa? Instagram-kuva puhuttaa

Formulatähti Lewis Hamilton on huhujen mukaan iskenyt silmänsä 20-vuotiaaseen mallikaunottareen. Hiljattain poikaystävästään eronnut Gigi Hadid on nähty viettävän aikaa Lewisin kanssa ja tarkkasilmäiset ovat nähneet parin hempeilevän muun muassa formulavarikolla Monacossa.

We love you @lewishamilton. Everyone knows you da champ. #TEAMLH

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

Daily Mail -lehden mukaan Gigi ja Lewis viihtyivät toistensa seurassa jo aiemmin viikolla, sillä molemmat ottivat osaa Cinema Against AIDS -gaalaan Hotel du Cap-Eden-Rocissa. Valokuvaajat onnistuivat ikuistamaan parin useaan yhteiskuvaan ja niiden perusteella mallilla ja formulakuskilla on kemiat kohdillaan.

Gigi ja Lewis eivät ole ehtineet nauttia sinkkuelämästään kauaa, sillä Hadid erosi alle kuukausi sitten poikaystävästään Cody Simpsonista ja Hamilton erosi helmikuussa laulajatar Nicole Scherzingerista. Jää nähtäväksi onko parilla meneillään vain lomaromanssi Ranskassa, vai onko heidän säpinässään aineksia vakavampaakin suhteeseen.

Viihdeuutiset

F1-mestari Lewis Hamiltonista poptähti?

Kilpa-autoilijana ja Formula 1 -sarjan kaksinkertaisena maailmanmestarina tunnettu Lewis Hamilton on pitkään haaveillut musiikkiurasta. Nyt mies on päättänyt pistää rattaat pyörimään ja hän on lähestynyt hiphop-moguli Jay-Z:ta demonsa kanssa.

The Sun -lehden mukaan 30-vuotias Hamilton on pitkään työstänyt kappaleita ammattilaisten avustuksella ja nyt miehestä on viimein hiottu taidokas laulaja. Miehen haaveena on saada levytyssopimus Jay-Z:n omistaman Roc Nation -levy-yhtiön kanssa.

Lähipiirin mukaan Lewis viettää kaiken vapaa-aikansa levytysstudiossa. Mies on palkannut musiikkialan parhaimmat valmentajat koulimaan hänestä poptähden ja nyt vaikuttaisi siltä, että mies on valmis kokeilemaan siipiään musiikin parissa.

Monet toivovat, että kylmähermoisen kilpa-autoilijan pinnan alta paljastuu musikaalinen luonnonlahjakkuus. Jotta Lewis voisi menestyä tavoittelemallaan uralla, on hänen oltava lahjakas. Muuten odotettavissa on rahan varaan rakennettu ura, josta todennäköisesti tulee vain kallis floppi. Aika näyttää onko F1-tähdestä myös poptähdeksi.