Mies tatuoi kohumekon ihoonsa – näillä väreillä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikolla sosiaalisissa medioissa ihmisiä kuohutti #DressGate-nimellä kulkenut väittely, olivatko kohumekon värit sininen ja musta vai kultainen ja valkoinen. Aihetta käsiteltiin perusteellisesti ja monia teorioita ja syitä löydettiin sille, miksi osa ihmisistä näki mekossa erilaiset värit kuin toiset. Nyt eräs mies on ottanut uutiskynnyksen ylittäneestä mekosta tatuoinnin ihoonsa.

Teksasilainen 19-vuotias tatuointitaiteilija Nick York julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoo tatuoineensa #DressGate-mekon jonkun ihoon. 24-vuotias Daniel Howland oli ottanut mekkotatuoinnin ihoonsa, koska ei ollut keksinyt hyvää syytä olla ottamattakaan kuvaa. Tatuoinnissa on mekko sinisen erisävyissä ja teksti: ”White and gold?”. Tatuointia on kritisoitu rumaksi ja huonosti toteutetuksi.

Teksasilainen Howland oli kommentoinut Buzzfeed-sivuston mukaan, että hän pysyy aina kärryillä uusimmissa sosiaalisen median hysteriaa aiheuttaneissa trendeissä ja halusi siksi ottaa mekon kuvan ihoonsa. York oli tehnyt tatuoinnin ilmaiseksi ja se oli vienyt häneltä 20 minuuttia aikaa. Tatuointia on haukuttu päivän huonoimmaksi tatuoinniksi, mikä taiteilijaa harmittaa. Miehet eivät voineet arvatakaan, että tatuointi aiheuttaisi muissa ihmisissä niin rajua paheksuntaa.

Did this tonight! #teamwhiteandgold #thedress

Kuva, jonka Nick York (@nickyork9000) julkaisi