Mies yritti murtautua autoon – karma iski välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karma on välillä huvittava asia, kun se iskee juuri oikealla hetkellä oikeaan ihmiseen. Eräs mies sai kokea karman lain seuraukset yrittäessään murtautua autoon kivellä. Murtautuja joutui kuitenkin heittämänsä kiven tainnuttamaksi, kun se kimposikin suoraan auton ikkunasta miehen päähän.

Irlannin Droghedassa sijaitsevan Pheasant Pubin turvakamera tallensi tilanteen, jossa mies yritti murtautua autoon. Mies heitti auton ikkunaan kiven, mutta ei saanut ikkunaa rikki kuskin puolelta. Mies yritti vielä toisen kerran isommalla kivellä, mutta kivi kimposikin apukuskin puoleisesta ikkunasta hänen päähänsä kaataen miehen maahan. Auton ja Pheasant pubin omistaja oli nähnyt tilanteen ja tullut ulos.

Pheasant Pubin omistaja Gerry Brady kertoi Independent-lehdelle yrittäessään aluksi auttaa miestä, kun hän näki tämän makaavan haavoittuneena maassa. Murtoa yrittänyt oli kuitenkin alkanut kiristää Bradylta rahaa taksiin, jolla hän pääsisi pakenemaan rikospaikalta. Brady ei ollut antanut miehelle rahaa, minkä jälkeen mies oli yrittänyt pelotella polttavansa pubin.

Brady oli soittanut poliisit, joille mies oli yrittänyt vielä epätoivoissaan valehdella, että Brady olisi pahoinpidellyt hänet. Onneksi Bradylla oli pubin turvakameran tallentama video tapahtuneesta ja murtoyrityksen tapahtumien kulku oli ollut selkeästi todistettavissa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.