Auts! Mopsin hyppy päättyi huonosti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi hännänheiluttajaa oli päässyt metsään juoksentelemaan. Lenkkeilystä innostunut kaksikko juoksi iloisena polulla ja lopulta mopsi alkoi jahdata toveriaan. Omistaja kuvasi huvittuneena koiriensa touhuiluja videolle.

Lopulta omistaja kutsui koirat luokseen. Karvakuonot ottivat kunnon juoksuspurtin emäntänsä luokse ja loikkasivat peräkkäin polulle kaatuneen puunrungon yli. Perässä tulleen mopsin loikka epäonnistui pahasti. Koira hyppäsi vähän liian aikaisin ja laskeutui kuono edellä puunrunkoa päin.

Tapahtuneesta ymmällään ollut koira ravisteli päätään ja vaikutti siltä, että osuma kuonoon oli ollut melko kova. Kömpelön mopsin epäonnistunut hyppy tallentui koiranomistajan videolle. Daily Mail -lehden mukaan omistaja sanoi, että koira ei loukannut itseään, mutta koiran suuri ego koki kolauksen nolon hypyn seurauksena.