Pikkutytön lauluvideot ihastuttavat – miten upea diiva!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuusivuotias Blake Dunham on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa sööteillä ja hauskoilla lauluvideoillaan. Nicki Minajia ihaileva pikkuneiti on osoittanut, että hänellä on asenne kohdallaan. Tytön esiintymisistä on julkaistu videomateriaalia Instagram-tilillä Million Dollar Bby.

Muutamia sekunteja kestävät videot ovat hulvatonta katsottavaa, sillä nuoresta iästään huolimatta Blake esiintyy kuin suuren luokan tähti.

Pikkuneidin diivaimainen esiintyminen tarjoaa viihdyttävää ajanvietettä. Blake on selvästikin yksi Nicki Minajin ykkösfaneista. Nettisensaation maineen saanut pikkutyttö rakastaa esiintymistä. Tästä pienestä diivasta tullaan varmasti kuulemaan vielä tulevaisuudessa lisää.

she's don't play with police

Video, jonka Blake Dunham (@million.dollar.bby) julkaisi

she's stuck in the snow with aunt Tania mind U they been stuck since 12:30

Video, jonka Blake Dunham (@million.dollar.bby) julkaisi