Puolen tunnin lentomatka muuttui yli 9 tunnin painajaiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumisade oli yllättänyt vilkkaan lentokentän Dallasissa. Huonosta kelistä huolimatta matkustajat päästettiin lentokoneeseen, jonka oli tarkoitus lähteä Dallasista noin puolen tunnin lentomatkan päässä olevaan Oklahomaan. Matkustajia odotti kuitenkin lentokoneessa ikävä yllätys.

Lentokone ei voinutkaan kelin takia lähteä matkaan. Lentomatkustajia ei myöskään voitu päästää takaisin terminaaliin, koska he olivat aktiivisella kiitoradalla ja lähtölupa saattaisi tulla hetkellä millä hyvänsä.

Sen seurauksena American Airlines -lentoyhtiön matkustajat istuskelivat koneessa yhdeksän tuntia. Jokainen voi varmasti kuvitella millaisia ajatuksia matkustajien mielessä kävi, kun puolen tunnin matkaamista joutui odottelemaan yhdeksän tuntia. Ihmiset olivat turhautuneita, ahdistuneita ja vihaisia.

ABC News -uutiskanavan mukaan koneessa oli myös lähtövaiheessa havaittu tekninen vika, joka jouduttiin korjaamaan lähtöportilla. Yhdeksän tunnin odottelun jälkeen kone pääsi lähtemään Oklahomaan ja huojentuneet matkustajat pääsivät vihdoin määränpäähänsä. Uutiskanavan haastattelu paljastaa, että matkustajat olivat uupuneita matkan jäljiltä. Lentöyhtiö julkaisi tiedotteen, jossa matkan viivästystä pahoiteltiin.