Sotaveteraani sai edesmenneelle vaimolle sodassa kirjoitettamansa rakkauskirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

90-vuotias sotaveteraani sai takaisin kauan sitten kirjoittamansa rakkauskirjeen, joka herkisti vanhan miehen kyyneliin. Bill Moore kirjoitti kirjeen ollessaan sotimassa toisessa maailmansodassa. Moore ei tiennyt tulisiko hän näkemään teini-ikäisenä ihastumaansa Bernadeania enää ja kirje onkin täynnä mitä kauniimpia sanoja naiselle.

Kirje oli löytynyt Daily Mail -lehden mukaan kirpputorilla myynnissä olleen cd-levykotelon sisältä. Bernadean oli ilmeisesti aikoinaan taitellut kirjeen kotelon kansiin talteen eikä miehellä ollut aavistustakaan, että hänen vaimonsa oli säästänyt sen. Bill oli todella yllättynyt kirjeen löytymisestä ja luki sitä ääneen välillä itkien ja välillä nauraen.

Moore on kirjoittanut kirjeen ollessaan vain 20-vuotias. Kun mies palasi sodasta rakastunut pari meni heti naimisiin. Mooret saivat kolme lasta ja olivat naimisissa 63 vuotta. Bernadean kuoli viisi vuotta sitten ja Bill on kaivannut häntä siitä lähtien joka päivä.