Huippumalli-Emily riisui kasvihuoneessa – upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken tunnetuimmista nimistä mallimaailmassa. Robin Thicken Blurred Lines -hitin myötä maailmanmaineeseen ponnahtanut tähti on jo lähes viikottain tuttu näky vähäpukeisista kuvista. Nyt hän mainostaa alusvaatemerkin tuotteita.

Ratajkowski on nyt kiinnitetty italialaisen Yamamay-alusvaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Nyt kaunotar nähdään poseeraamassa merkin tulevan kevät-kesä 2015 -malliston asuissa kasvihuoneessa.

Emily Ratajkowskin ura on ollut nousussa jo pitkään, ja tähti on pyrkimässä malliuransa lisäksi myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski sai taannoin roolin Entourage-elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee tulevassa elokuvassa itseään. Tulevaisuus näyttää millaisen näyttelijäuran Emily saa, mutta mallina hänellä riittää joka tapauksessa vientiä.