Jessica Simpson kädet mustelmilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Jessica Simpson on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, joka on saanut huhut liikkeelle. Mediassa on kiinnitetty huomiota neitokaisen hoikkaan vartaloon ja käsissä oleviin mustelmiin. Monet ovat sitä mieltä, että tähtösen laihdutus on mennyt liian pitkälle.

Simpson on kertonut julkisuudessa paino-ongelmistaan. Lasten syntymisen jälkeen tähtösen paino alkoi jojoilla ja Jessica joutui turvautumaan ammattilaisten apuun painonhallinnassaan. Parin vuoden aikana tähtönen sai karistettua ylipainonsa ja hän näytti sädehtivän hyväkuntoiselta ja terveeltä.

Painonpudotusprojektillaan Jessica myös tienasi sievoisen summan, sillä hän markkinoi yhdysvaltalaista painonhallintaohjelmaa samalla, kun hän kamppaili omaa ylipainoaan vastaan.

Monet ovat olleet sitä mieltä, että Jessica on aikoja sitten päässyt tavoitteeseensa. Siitä huolimatta näyttäisi siltä, että laihdutusprojekti on jatkunut, sillä viimeisten kuvien perusteella laulajatar on enää vain varjo itsestään. Toivottavasti tähden painonhallintaprojekti ei ole lähtenyt käsistä, eikä neitokainen yritä laihtua yhtään enempää.

Come On Baby, Light My Fire …

Kuva, jonka Jessica Simpson (@jessicasimpson) julkaisi