Koostevideo ihmetyttää: Banaani kissojen arkkivihollinen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistajat tietävät, että rakkaiden lemmikkien käyttäytymistä ei voi aina selittää järjellä. Netissä on julkaistu hauska videokooste kissoista, joilla näyttäisi olevan jotain banaaneja vastaan. Huvittavan videokoosteen viirusilmät vihaavat ja pelkäävät banaaneja.

Keltaiset hedelmät saavat kissan käyttäytymään epäileväisesti ja monet videolla nähdyistä kissoista eivät edes uskalla lähestyä banaania. On yllättävää huomata, että kissojen ja banaanien taistelussa hedelmällä on suuremmat voiton mahdollisuudet.

Ilmeisesti banaaneissa on joitain, mistä kissat eivät pidä ja kyseisen hedelmän näkeminen saa niiden karvat nousemaan pystyyn. Ehkä vain kissat tietävät, mistä tässä omituisessa vihanpidossa on kyse.