Robbie Williamsin muodonmuutos ihmetyttää – mitä tapahtui hiuksille?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittilaulaja Robbie Williams hauskuutti taannoin fanejaan julkaisemalla Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään. Otoksessa hänellä on pinkit hiukset. Julkaisun kuvateksissä 41-vuotias perheenisä perustelee miksi hiuksissa on pinkkiä väriä. Hän kuitenkin vakuutti faneilleen, että muutos ei ole pysyvä.

Tekstissä Robbie sivalsi Kardashian perheen isää Bruce Jenneriä ja vertasi hiusvärinsä muutosta realitytähden tavoittelemaan sukupuolta koskevaan muutokseen. Monet ovat pitäneet miehen vitsailua sopimattomana, mutta jotkut ovat ajatelleet laulajan olevan vain hassu.

Kardahian perheen fanit ovat tuskin innoissaan miehen tekemistä kommenteista. Jää nähtäväksi, millaisen muutoksen Williamsin hiukset kokevat. Onneksi mies ei ole kiintynyt pinkkeihin hiuksiinsa, sillä kyseinen tyyli ei ole yksi poptähden parhaimmista hiustyyleistä.