Bitcoineilla voi nyt ostaa Suomessa vaikkapa luksusauton!

Autot Digi · Stara.fi

Bitcoinin on lisännyt maksutavaksi myös Tesla-sähköautoja ja muita premium-autoja myyvän Auto-Outlet -autokaupan. Tällä hetkellä myynnissä on Teslojen lisäksi muun muassa Lamborghini Huracan, Rolls-Royce Ghost sekä useita Ferrareita.

Auto-Outlet on toteuttanut Bitcoin-maksut yhteistyössä Bitcoinkaupat.comin ja Bittiraha.fin kanssa. Bitcoin on maailman nopeimmin kasvava maksutapa ja valuutta. Sillä on kansainvälisesti 2-5 miljoonaa käyttäjää ja Suomessa 20.000 – 50.000 käyttäjää. Bitcoineja hyväksyvät Suomessa Auto-Outletin lisäksi esimerkiksi Varusteleka, Hotelli Helka, Ravintola Muru, Konsolinet, Madventures, Cybershop, GoFitness, iTapsa ja K-market Rosmarin.

– Olemme aina olleet mukana kaikessa uudessa, kuten Teslojen myynnin aloittamisessa, niin miksi emme olisi myös Bitcoineissa. Autoala Suomessa elää monessa asiassa vielä 1900-lukua, joten sitä täytyy muuttaa, kommentoi Auto-Outletin hallituksen puheenjohtaja Miika Toivonen.

– Kiinnostus Bitcoinia kohtaan on lisääntynyt hurjasti kuluneen vuoden aikana. Kauppiaspalveluiden kehittyessä bitcoinit hyväksyviä kauppiaita on tullut valtavasti lisää ja Microsoftin kaltaiset suuryrityksetkin ovat ottaneet Bitcoinin käyttöön, sanoo Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade.

Auto-Outlet Helsinki on Suomen nopeiten kasvava autoliike, jonka takaa löytyvät Jukka Sinisalo ja Vuoden Nuori Yrittäjä 2010 Miika Toivonen. Yrityksen liikevaihto tuplaantui viime vuonna 23 miljoonaan euroon. Yrityksellä on liike myös Tampereella. Bitcoinkaupat.com on vuonna 2014 perustettu Bitcoin-startup, joka tekee bitcoinien vastaanottamisen helpoksi ja riskittömäksi kaikenkokoisille yrityksille. Bittiraha.fi on Suomen markkinoiden johtava Bitcoin-palveluntarjoaja.