Carmen Electra tihkuu yhä seksiä – lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä 42-vuotiaanakaan.

Pink bikini bottoms tied in a bow #Tahiti @TahitiTourismeNorthAmerica #beach #sun #pinkbikini by #BeachBunny

Kuva, jonka Carmen Electra (@carmenelectra) julkaisi

Ranskan Polynesian saaristossa sijaitsevalla Tahitilla lomaillut Carmen Electra jakoi Instagramissa matkan aikana otettuja aurinkoisia otoksia. Kuvissa tähti poseeraa hiekkarannalla asiaan kuuluvissa bikineissä.

Carmen Electran huhutaan tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.

Sending love from #Tahiti #kisses

Kuva, jonka Carmen Electra (@carmenelectra) julkaisi

#living

Kuva, jonka Carmen Electra (@carmenelectra) julkaisi