Hilary Duff on taas sinkku

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti näyttelijätär Hilary Duff muistetaan parhaiten roolistaan Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Viime vuosina Duff on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudessa, mutta taannoin hän teki paluun musiikin pariin Chasing the Sun -singlen myötä.

hilaryduff04032015

Nyt Hilary Duff nähdään puolestaan Cosmopolitan-lehden kansikuvassa. Näyttelijä-laulaja poseeraa otoksessa kumartaen kameraa kohti lyhyissä minishortseissa ja avonaisessa tiukassa nahkatakissa.

27-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on nähty lukuisissa elokuvarooleissa, mutta useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.