Mies kuvasi videota vuoden ajan – sitten selvisi viimein upea syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Dean Smith oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä Jenniferiä ikimuistoisella ja omaperäisellä tavalla. Vuoden ajan mies kuvasi päivittäin videolle hetken, jossa hän pyysi tyttöystäväänsä vaimokseen. Sitten oli aika koostaa videot ja näyttää ne Jenniferille.

Dean ja Jennifer olivat matkanneet romanttiselle lomalle Aruballe. Mies oli suunnitellut kosivansa tyttöystäväänsä rannalla auringon laskiessa. Sitä ennen Jenniferille näytettiin video, jonka Dean oli tehnyt hänelle.

Suloinen ja koskettava video sisälsi 365 päivää kestävän kosinnan, joka huipentui pariskunnan kohtaamiseen arubalaisella rannalla. Deanin omistautuminen kannatti ja Jennifer vastasi kosintaan myöntävästi. Liikuttava kosinta oli saanut Jenniferin kyynelehtimään vuolaasti, mutta onneksi kyse oli onnen kyyneleistä.