Poliisiauto kurvasi pulkkamäen juurelle – lapset eivät olleet uskoa seurauksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumen paljoudesta riemastuneet lapsukaiset olivat vallanneet Pohjois-Carolinan Raleighissa sijaitsevan puiston pulkkamäen. Lumessa telmiminen ilahdutti kaikenikäisiä koululaisia ja lopulta lapset yltyivät lumisotaan. Sitten paikalle kurvasi poliisiauto ja viranomaiset kävelivät puistoon.

Pienokasten reaktio oli vailla vertaa, kun he huomasivat, että poliisit eivät tulleetkaan puistoon pitämään järjestystä yllä, vaan he aikoivat osallistua lumiriehaan. Poliisit tekivät hätäisesti lumipallot itselleen ja hyökkäsivät sotatantereelle.

Lapset olivat ikionnellisia saadessaan poliisivoimista vahvistuksen leikkimieliseen lumisotaan. Lopulta poliisit nappasivat pulkat alleen ja laskivat lasten kanssa mäkeä. Eräs tyttö kertoi paikalle sattuneelle uutisreportterille, että hän aikoo kertoa koulussa kaikille hänen kavereilleen, että hän leikki lumisotaa poliisien kanssa ja poliisit hävisivät sodan.