Taapero kaipasi omaa aikaa – katosi näkyvistä sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki haluavat olla välillä rauhassa. Lapset saavat jatkuvasti paljon huomiota vanhemmiltaan ja varsinkin pieniä lapsia seurataan jatkuvasti, koska ne tarvitsevat vahtimista. Sosiaalisessa mediassa on paljon hyviä esimerkkejä siitä, miten käy, jos lapsi jää hetkeksi ilman valvontaa.

Eräs lapsi päätti ratkaista oman aikansa ottamisen hieman eri tavalla. Videolla näkyvä lapsi on selvästi kiinnostunut lattialla olevasta kasasta renkaita. Taapero alkaa määrätietoisesti avaamaan renkaiden ympärillä olevia tarroja, että se saa kangasputkilon avautumaan. Kun taapero saa viimeisen tarran repäistyä putkilo avautuu ja sujahtaa nopeasti lapsen yli niin, että lapsi jää sen sisälle.

Äidin lempeä ääni videokuvatessa tapahtumaa antaa ymmärtää, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy. Kun putkilo sulkee lapsen sisäänsä hän jää rauhallisesti istumaan sen sisälle, ei hätäänny eikä ala huutamaan äitiään. Tämän oli siis selkeästi tarkoitus mennä juuri näin ja lapsi pääsi rauhalliseen paikkaan ottamaan oman aikalisän.