Dildo ja kamera yhdistettiin – vaginaselfiet seuraava kuvahitti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksilelumarkkinoilta löytyy leluja jo kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Vibraattoreita ja hieromasauvoja löytyy todella monissa erilaisissa väreissä ja malleissa, mutta uusilta keksinnöiltä ei voida tässäkään bisneksessä välttyä.

Nyt vibraattorit on viety vielä ylemmälle tasolle lisäämällä sen päähän kameran. Uusi markkinoille tullut vibraattori on nimeltään the Svakom Gaga Intimate Selfie Camera Vibrator. Kuten laitteen nimikin antaa ymmärtää kyseessä on vibraattori, jonka päässä on kamera.

Kamerasta huolimatta vibraattori on tehty täysin seksuaalista nautintoa varten, ja siitä löytyykin paljon erilaisia vaihtoehtoja ja voimakkuuksia värinän suhteen. Vibraattorilla otettavat selfiet ovatkin vielä vailla nimeä, mutta sauva on suunniteltu niin, että se pystyy kuvaamaan myös vartalon sisällä ollessaan sen päästä tulevan valon avulla.

Sauvan voi kiinnittää tietokoneeseen ja viedä leikit internetin kautta toisen henkilön kanssa ihan uudelle tasolle. Kehon sisällä toimivan kameran ansiosta vibraattorin avulla voi leikkiä myös omaa gynekologia, mutta oikeita tutkimuksia suositellaan tehtävän kuitenkin vain lääkärin vastaanotolla.