Bar Refaeli meikittömänä bikinikuvassa – todellista rentoutumista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli juontaa parhaillaan kotimaassaan The X Factor Israel -ohjelman toista tuotantokautta. Aikoinaan Leonardo DiCaprion tyttöystävänäkin tunnettu vaaleaverikkö tekee kuitenkin edelleen myös perinteisempiä mallintöitä.

Nyt 29-vuotias malli on jakanut Instagram-tilillään näyttävän, meikittömän otoksen. Kuvassa Bar Refaeli rentoutuu bikineissä uima-altaan lämpimässä vedessä. Rentoutuminen on ilmeisen tarpeen, sillä edellisessä otoksessa tähti valittelee tehneensä juuri 15-tuntisen työpäivän.

Äskettäin Refaelin julkaisema bikinikuva keräsi Instagramissa yli 70.000 tykkäystä. Hän on esiintynyt monien julkaisujen, kuten Ellen, Maximin ja GQ-lehtien kansissa. Töhti tunnetaan myös muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta.

Can you tell I haven't been working for 15 hours straight!? #nofilter

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

Can you tell I've been working for 15 hours straight?? @xfactorisrael

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi