Bullterrierin ja tytön lääkärileikki ihastuttaa – tuleva eläinlääkäri?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset rakastavat leikkiä erilaisia ammatteja ja lempileikit taitavatkin olla poliisin, lääkärin tai kokin esittäminen. Lapset leikkivät monesti toisten lasten kanssa näitä ja poliisien takaa-ajot ja lääkärien tekemät toimenpiteet saattavat välillä olla melko rajujakin.

Eräs tyttö osaa kuitenkin leikkiä todella rauhallisesti niin, että koirakaan ei leikistä säikähdä. Videolla tyttö istuu lattialla ison pitbullin vieressä. Tyttö esittää lääkäriä ja tekee koiralle perusteellisen tutkimuksen. Tyttö on kasannut eteensä erilaisia välineitä, joita hän tarvitsee koiran tutkimiseen.

Aluksi tyttö pistää koiran jalkaan lääkettä, minkä jälkeen tyttö tarkastaa koiran korvat. Lopuksi tyttö kuuntelee vielä koiran sydänäänet. Koira pysyy täysin rauhallisena ja kaverusten leikki on todella hellyttävää katseltavaa.

Jotkut saattavat pitää pitbullrotuisia koiria aggressiivisina ja pelottavina eivätkä pystyisi ajattelemaan tätä rotua perheen omana seurakoirana. Vaarallisen mielikuvan pitbulleista on varmasti saanut ainakin osaksi aikaan näiden koirien nappaamat elokuvaroolit, jotka usein ovat pelottavia vahtikoiria, jotka jahtaavat ihmisiä. Tämä video todistaa mielikuvat täysin vääräksi.