Daruden Sandstormista jäätävän upea versio – pulloilla ja laseilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen kautta aikojen menestynein yksittäinen hittikappale, Daruden Sandstorm, julkaistiin hieman yli 15-vuotta sitten syksyllä 1999. Edelleen tuhansilla klubeilla ja esimerkiksi monissa urheilutapahtumissa soivasta jättihitistä on nähty ja kuultu lukemattomia erilaisia versioita. Nyt Dan Newbie on tehnyt kappaleesta oman versionsa.

Dan Newbie julkaisi YouTube-kanavallaan Daruden Sandstorm-kappaleesta oman versionsa. Newbie käyttää taustojen luomiseen viinilaseja, pulloja, paistinpannua ja isoa vesikanisteria. Newbie saa uskomattoman upeita harmonioita luotua viinilasien, pullojen ja juomalasien avulla, mihin hän on lisännyt erimääriä nestettä.

Dan Newbie on versioinut useita eri hittikappaleita ja kuvannut omat tulkintansa näistä radioaaltoja kuluttaneista korvamadoista videolle. Hän on julkaissut YouTubessa versiot muun muassa Mark Ronsonin ja Bruno Marsin Uptown Funk -nimisestä kappaleesta ja Meghan Trainorin hitistä All About That Bass.