Erotiikkamuseon valvontakameroille odottamaton näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Las Vegasissa sijaitseva Erotic Heritage Museum -erotiikkamuseo oli toteuttanut 50 Shades of Grey -teemaisen näyttelyn tiloissaan. Aiheesta kiinnostuneet vieraat pääsivät tutustumaan sado-masokistiteemaan museon tiloihin tuotujen teoksien muodossa.

Eräs museossa vieraillut pariskunta oli saanut teemasta inspiraatiota vähän liiankin paljon. Pari ei kyennyt hillitsemään kiihottumistaan ja he livahtivat näyttelyhuoneeseen harrastamaan seksiä. Vaikka pariskunnan touhuja ei ollut näkemässä muut museovieraat, oli akti tallentunut usealle museon valvontakameralle.

Erotiikkamuseon työntekijät ovat varmasti tottuneet näkemään kiihottuneesti käyttäytyviä vieraita, mutta tämän pariskunnan kohdalla seksuaalinen rietastelu meni vähän liian pitkälle. TMZ-viihdesivuston mukaan pariskunta jäi kiinni teostaan valvontakameroiden ansiosta ja molemmilla on todennäköisesti nyt porttikielto erotiikkamuseoon.