Nainen stressasi juhlien järjestämisestä – lavasti kidnappauksensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonalainen mies järkyttyi pahan päiväisesti tultuaan töistä kotiin. Miehen asunnosta löytyi verisiä jälkiä, eikä hänen tyttöystäväänsä näkynyt missään. Etsiessään tyttöystäväänsä mies huomasi, että molemmat hänen omistamistaan aseista olivat myös kadonneet.

Hätääntynyt mies soitti poliisin paikalle ja naisen löytämiseksi käynnistettiin laaja etsintäoperaatio. Miehen tyttöystävä Jennifer Alvarez löytyi vuorokauden päästä piileskelemässä hänen omassa asunnossaan. Poliisit epäilivät naista kidnappauksen lavastamisesta ja Alvarez vietiin kuulusteltavaksi.

Nainen kertoi poliiseille, että miehen lähestyvä syntymäpäivä oli saanut hänet stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi, sillä hän koki velvollisuudekseen järjestää miehelle juhlat. Alvarez sanoi, että veriset jäljet olivat peräisin siitä, kun hänen hampaastaan irtosi paikka ja suusta putosi verta lattialle.

Kun poliisit kyselivät Jenniferiltä kadonneista aseista, nainen yllättäen muutti alkuperäistä tarinaansa. Alvarez kertoi, että hän oli pyytänyt ystäviä kylään poikaystävänsä asunnolle ja he halusivat nähdä aseet. Lopulta vieraat päättivät poistua asunnosta aseiden kanssa. Nainen ei halunnut poikaystävän luulevan, että hän oli antanut aseet ystävilleen vapaaehtoisesti, joten hän oli lavastanut asunnon näyttämään siltä, että siellä oli riidelty.

Poliisi ei ollut vakuuttunut naisen tarinoista ja nainen sai syytteen lavastuksesta ja poliisitutkinnan häiritsemisestä. Lopulta neitokainen päätti myöntää totuuden ja kertoa, että hän oli yksin ollut kidnappausdraaman takana.