Seth Rogen muutti pois – kannabiksen haju piinaa uutta asukasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä, koomikko ja ohjaaja Seth Rogen tunnetaan lukuisista menestyksekkäistä komediaelokuvistaan kuten Pineapple Express ja This Is The End. Myös miehen uusin elokuva, The Interview, osoittautui jättihitiksi siitäkin huolimatta että se onnistui kiristämään Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välejä entisestään.

32-vuotias tähti tunnetaan myös ahkerana kannabiksen polttajana, minkä on uutisoitu johtaneen yllättävään ongelmaan Sony Pictures -tuotantoyhtiön toimitiloissa. Tuottaja Amy Pascalin oli määrä muuttaa Seth Rogenin vanhaan toimistoon, mutta muuttoa on jouduttu siirtämään koomikon jättämän hajujäljen vuoksi.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan kannabiksen lemua ei nimittäin olla onnistuttu poistamaan toimistosta. Seth Rogen itse kiisti väitteen Instagramissa. Tähden mukaan hän ei tiedä kumpi on vastuuttomampaa, perättömien huhujen levittäminen vai kannabiksen hajun kutsuminen lemuksi.