90-luvun eurodancesta suomalainen elokuva – hakee joukkorahoitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tavarataivas-elokuvasta tunnetun Petri Luukkainen Never-ending Dream -elokuva kertoo ysärimusiikin tarinan. Eurodance-ilmiöstä kertovan elokuvan käsikirjoitus- ja suunnitteluvaihe toteutetaan tänään alkavan joukkorahoituskampanjan avulla.

Luukkainen valmistelee uutta elokuvaansa, joka on ensimmäinen 90-luvun eurodancesta kertova dokumenttielokuva. Muiden muassa Captain Jack, Pandora ja Dr. Alban kuuluvat elokuvassa mukana oleviin artisteihin.

Never-ending Dreamin käsikirjoitus- ja suunnitteluvaihe toteutetaan joukkorahoituskampanjan avulla, ja samalla on julkaistu elokuvan ennakkotraileri. Never-ending Dream -elokuvan on määrä valmistua vuoden 2016 loppuun mennessä. Tavoitteena on kerätä 30.000 euroa ja minimitavoite on 20.000 euroa. Kampanja on avoinna 4. huhtikuuta asti.

Never-ending Dreamin alkutuotantoa mesenoivat voivat valita rahoitusvastikkeikseen elokuvan ennakko-oston ohella esimerkiksi henkilökohtaisen tviitin Dr. Albanilta, Pandora-kondomin tai pilapuhelun Yle-X:n suositun Parasta ennen -ohjelman toimittajalta Matti Airaksiselta.