Alessia Tedeschi teki paluun – kriittisestä tilasta taas mallikaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on vuosien varrella tullut mallimarkkinoille monia kuvankauniita tähtiä, joiden bikinivartaloita on saatu ihastella ympäri maailmaa niin catwalkeilla kuin muotikuvissa. Eräs lupaavista mallitulokkaista on 24-vuotias Alessia Tedeschi.

Alessia Tedeschi päätyi pari vuotta sitten karmaisevaan tilanteeseen jouduttuaan Caprin lomasaaren rannikolla veneonnettomuuteen. Vakavassa onnettomuudessa Tedeschi joutui veneen alle ja potkuri repi hänen kylkeään riekaleiksi.

Viime päivinä Alessia on ikuistettu useita kertoja viettämässä rantaelämää Miamissa. Hänen hengenvaaralliset vammansa ovat parantuneet, mutta niistä muistuttavat edelleen toisessa kyljessä näkyvät arvet. Mallikaunotar saa kiittää onneaan, että selvisi rytäkästä hengissä.