Hellyttävä näky! Fretti pesänrakennuspuuhissa kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fretit ovat hillereistä kesytettyjä näätäeläimiä, joiden suosio on ollut pitkään kasvussa. Jalostuksen myötä niiden riistavietti on kadonnut lähes kokonaan ja pienen kokonsa vuoksi ne sopivat pienessä asunnossa elävän kaveriksi mainiosti. Ihmisten kuvatessa lemmikkiensä puuhasteluita myös frettivideoita on alkanut tulemaan yhä enemmän julki.

Nyt eräs valkoisen kauniin fretin omistaja on kuvannut lemmikkinsä uurastusta kylpyhuoneessa. Fretti on päättänyt rankentaa itselleen pesän kaapista avautuvan lipaston alle ja pesänrakennukseen sopivat rakennusmateriaalit ovat pelkästään kaikki pehmoisimmat materiaalit, joita kylpyhuoneesta löytyy.

Videolla fretti avaa lipaston ja vie ensimmäisenä asianaan lipaston alle liinan alustaksi. Sen jälkeen fretti löytää pesusienen, joka menee myös suoraan pesään. Fretti on rakentamisesta selvästi innoissaan ja hakee hyvin määrätietoisesti aina rakennustarvikkeita kerta toisensa jälkeen. Fretillä on myös hauska kuljetustyyli ja se vie kaiken lipaston alle peruuttamalla sinne pienestä kolosta.