Marilyn Mansonin isä yllätti vahvasti meikattuna – kuin poikansa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lukuisista kohukuvistaan tunnettu Paper Magazine -lehti on onnistunut jälleen räpsimään mielenkiintoisia kuvia lehteensä. Laulaja Marilyn Manson oli kutsuttu lehden haastatteluun ja samalla miehestä oli tarkoitus ottaa kuvia artikkelia varten.

Miehen yllätykseksi kuvaussessioon saapui odottamaton vieras. Mansonin isä oli kutsuttu kuvaussessioon poikansa tietämättä. Vietnamissa sotinut veteraani-isä Hugh Warner oli meikattu muistuttamaan poikaansa Marilyn Mansonia.

Isästä ja pojasta räpsityt kuvat ovat vakuuttavia. Kuvat kertovat isän ja pojan välisestä suhteesta ja se on kaunis osoitus siitä, että isä halusi osoittaa tukensa pojalleen. Kuvaaja Terry Richardson onnistui taltioimaan kuviinsa lämpimän ilmapiirin perheenjäsenten välillä. Nämä kuvat ovat varmasti löytäneet tiensä Marilyn Mansonin perhealbumiin.